2017-03-271945.jpeg

Aanvragen

Op deze pagina vind je meer informatie over aanvragen, de voorwaarden hiervoor en voor het invullen van het aanvraagformulier.

Als je niet zeker weet of het wel zin heeft om jouw idee te realiseren door een aanvraag bij ons te doen, dan vind je hier de belangrijkste voorwaarden die het Jong Texelfonds stelt aan een aanvraag:                                            

  • Een aanvraag moet worden gedaan door minimaal twee personen en moet worden ondersteund door een volwassene (iemand van ouder dan 18). Deze ondersteuning gaat dan vooral om de financiën.
  • Het idee moet een meerwaarde hebben voor de Texelse samenleving en mag niet alleen dienen voor één persoon of een kleine groep.
  • De aanvraag is gerelateerd aan Texel.
  • Het plan moet duidelijk worden verwoord en goed uitgedacht zijn.
  • De aanvraag moet komen van jongeren of voor jongeren bedoeld zijn. Bij een aanvraag door jongeren moeten de jongeren tussen de 11 en 23 jaar zijn.
  • De kosten moeten duidelijk in kaart worden gebracht.

Het kan natuurlijk zijn dat jouw aanvraag niet aan alle punten voldoet, maar ook in dit geval kan het  Jong Texelfonds je helpen! Je kunt ons namelijk gewoon een mail sturen voor extra informatie of eventuele hulp bij het waarmaken van jouw idee.

Denk je dat jouw idee zeker door ons gezien moet worden en in aanmerking komt voor een financiële bijdrage? Vul dan het aanvraagformulier hieronder in en stuur deze in!

 

Aanvrager 1*
Aanvrager 2*
Naam contactpersoon*
Adres*
Postcode/woonplaats*
Telefoonnummer*
E-mailadres *
Leeftijd*
Terug Volgende Opslaan en later verder gaan