achtergrond.jpg
2017-03-271945.jpeg
previous arrow
next arrow

Bestuur

Het Jong Texelfonds draait natuurlijk niet zonder ons vijfkoppige bestuur!

Alissa Lamers

Alissa Lamers

Penningmeester

 Hoi! Ik ben Alissa Lamers, Penningmeester bij het Jong Texelfonds!

Hoihoi, Ik ben Alissa Lamers, geboren in 2005! Ik zit op de OSG en doe daar het VWO. In mijn vrije tijd bak en kook ik graag! Ook creatief bezig zijn vind ik erg leuk.

Lees verder

Maaike de Graaf

Maaike de Graaf

Secretaris

Hoi, ik zal mij even voorstellen! Ik ben Maaike de Graaf, geboren in 2000 en ik studeer fysiotherapie in Utrecht. Ik woon al mijn hele leven op Texel en vindt het geweldig om hier te wonen. Nadat ik had deelgenomen aan de bestuursklas was ik meteen enthousiast en nu ben ik secretaris van het Jong Texelfonds.

Lees verder

Mila Clausen

Mila Clausen

Bestuurslid communicatie

Hoi! ik ben Mila Clausen, ik ben bestuurslid Communicatie van het Jong Texelfonds!

Ik ben geboren in 2005 en zit op het VWO van OSG de Hogeberg. In mijn vrij tijd doe ik graag volleybal of ga ik iets leuks doen met vrienden of familie. Ook vind ik het erg interessant om meer over geschiedenis te leren en nieuwe mensen te leren kennen! 

Mocht je vragen hebben kun je mij bereiken via  

Lees verder

Nynke Stuut

Nynke Stuut

Lid aanvragen

Hoi! Ik ben Nynke Stuut, geboren in 2005. Ik zit op OSG de Hogeberg in 4 vwo. Ik ben bijna altijd goedgemutst en vrolijk, en sta altijd open voor een babbeltje, grap of grol. Ik sta non-stop open om nieuwe dingen te ontdekken, of nieuwe mensen te leren kennen. Ik hou heel erg van sporten zoals volleybal, verder ben ik vaak in de keuken te vinden waar ik graag lekkere dingen bak en daarnaast hou ik ervan dingen/activiteiten te organiseren.

Lees verder

Thomas van der Vlerk

Thomas van der Vlerk

Voorzitter

Hoi, ik ben Thomas van der Vlerk, geboren in 2005. Ik zit op het VWO van OSG de Hogeberg. In mijn vrije tijd sport ik graag en vind ik het leuk om mij maatschappelijk in te zetten. Naast het Jong Texelfonds kan je mij ook vinden bij andere besturen, Radio Texel en de schoolkrant.

Lees verder