previous arrow
next arrow
Slider

Bestuur

Jong Texelfonds draait natuurlijk niet zonder ons vijfkoppige bestuur!

Hester Marseille

Hester Marseille

Bestuurslid communicatie

Hoi! Mijn naam is Hester Marseille. Ik zit op OSG de Hogeberg in klas 4 VWO. Mijn hobby’s zijn tennis, afspreken met vrienden, naar concerten gaan, uitgaan en nu ook het Jong Texel Fonds. Vorig jaar bood het fonds een bestuur cursus aan op mijn school, dat sprak mij wel aan. Een tijdje nadat ik de cursus had afgrond werd mij gevraagd of het mij leuk leek om ook in het bestuur van het fonds te gaan. Dat leek mij hartstikke leuk.

Lees verder

Maaike de Graaf

Maaike de Graaf

Secretaris

Hoi, ik zal mij even voorstellen. Ik ben Maaike de Graaf ben geboren in 2000 en ik zit nu in 6VWO. Ik woon al mijn hele leven op Texel en vindt het geweldig om hier te wonen. Nadat ik had deelgenomen aan de bestuursklas was ik meteen enthousiast en nu ben ik secretaris van het Jong Texelfonds.

Lees verder

Nynke Stuut

Nynke Stuut

Hoi! Ik ben Nynke Stuut, ik ben 14 jaar jong. Ik zit op OSG de Hogeberg in vwo3. Ik ben bijna altijd goedgemutst en vrolijk, en sta altijd open voor een babbeltje, grap of grol. Ik sta non-stop open om nieuwe dingen te ontdekken, of nieuwe mensen te leren kennen. Ik hou heel erg van sporten zoals volleybal, verder ben ik vaak in de keuken te vinden waar ik graag lekkere dingen bak en daarnaast hou ik ervan dingen/activiteiten te organiseren. Ik heb een tijdje geleden meegedaan aan de bestuursklas van het Texelfonds, wat ik erg leuk vond en ik heb me toen dan ook meteen aangemeld voor het bestuur van Jong Texelfonds. Ik ben blij dat het bestuur heeft besloten dat ik ook mijn steentje mag bijdragen voor de jongeren van Texel!

Lees verder

Rodny Stolk

Rodny Stolk

Voorzitter

Hoi, ik ben Rodny Stolk, 17 jaar oud, geboren en getogen op Texel. Voor het Tesselse begrip: Ik ben er ientje van Frans en Margo Stolk uut Skil.(Tessels voor wie je ouders zijn, dit is Heulll belangrijk op Tessel).

 Texel is een prachtig eiland, met geweldige en unieke mensen. Daarom wil ik graag de kwaliteit van Texel en de (jonge) Texelaars hoog houden en misschien zelfs verbeteren. Daarom is het idee van een organisatie die jongeren helpt met hun ideeën zo geweldig.

Lees verder

Thomas van der Vlerk

Thomas van der Vlerk

Penningmeester

Hoi, ik ben Thomas, 14 jaar oud. Oorspronkelijk kom ik uit de randstad, maar ik woon nu al sinds mijn zesde op het eiland en voel me een echte Texelaar. Mijn hobby’s zijn sporten zoals tennis en atletiek, ook vind ik koken en bakken erg leuk.

Lees verder