Groepsfotoheader.jpeg
2017-03-271945.jpeg
previous arrow
next arrow
Nienke Stuut

Nynke Stuut

Lid aanvragen

Hoi! Ik ben Nynke Stuut, geboren in 2005. Ik zit op OSG de Hogeberg in 4 vwo. Ik ben bijna altijd goedgemutst en vrolijk, en sta altijd open voor een babbeltje, grap of grol. Ik sta non-stop open om nieuwe dingen te ontdekken, of nieuwe mensen te leren kennen.

Ik hou heel erg van sporten zoals volleybal, verder ben ik vaak in de keuken te vinden waar ik graag lekkere dingen bak en daarnaast hou ik ervan dingen/activiteiten te organiseren.

Ik heb een tijdje geleden meegedaan aan de bestuursklas van het Texelfonds, wat ik erg leuk vond en ik heb me toen dan ook meteen aangemeld voor het bestuur van Jong Texelfonds. Ik ben blij dat het bestuur heeft besloten dat ik ook mijn steentje mag bijdragen voor de jongeren van Texel!

Mijn functie binnen het bestuur komt erop neer dat nieuwe aanvragen voor (financiële) ondersteuning van projecten bij mij terecht komen. Ik krijg dus de aanvragen binnen via mijn laptop, en daarvan maak ik een kleine samenvatting zodat we de aanvragen kunnen bespreken bij een vergadering. Dus als je een goed idee hebt, vul het dan op de website en dan zullen wij proberen je te helpen, en je project te laten lukken!

Graag tot snel!

Email:
Telefoon: 06 40 10 22 70

 

Nienke Stuut